Nike Zoom Run Fly SP

Hasonló termékek

ÚJ
Részletek

Nike Zoom Fly SP Fast

 

51 990,- Ft

Ajánló

ÜNNEPELD A HAJSZÁT.

 

A Nike Zoom Fly SP a legkeményebb tempófutásokon, a hosszú futóedzéseken és a versenynapokon is tökéletesen helytáll. Dinamikus szerkezete az egyes lépéseknél keletkező nyomásból energiát nyer vissza a következő lépéshez. A versenycipő mostani speciális kiadása megújítja a könnyed tartást biztosító rendszert, emellett a cipőt a történelmi Breaking2 kísérlet által ihletett dizájnelemek díszítik.
Az áttetsző, rugalmasan szőtt felsőrész könnyed és szellőző, míg a puha mikrovelúr lábboltozati pánt tartást és stabilitást biztosít a legnagyobb kihívást jelentő kilométerekhez.

Kedvencekhez adom  

52 990,- Ft

Cikkszám: AJ9282-003
Sportág: Futás
Márka: Nike
Készleten van: igen

Megrendelés


Ruganyos érzet

A középtalpban elhelyezett teljes hosszúságú, karbonnal ötvözött nejlonlemez olyan érzetet kelt, mintha minden egyes lépésnél továbbhajtana, így ennyivel is közelebb visz téged a céljaidhoz.

 

Dinamikus viselet

A Lunarlon párnázás a puha és a kemény szivacsot ötvözve kellő arányban biztosítja az ütéscsillapítást, a stabilitást és a dinamizmust, de a kényelemről sem kell lemondanod.  • Fényvisszaverő elemek
  • Megerősített gumisarok
  • Lejtés: 10 mm
  • Nem használható személyi védőfelszerelésként

A Nike Zoom Fly SP a Breaking2 mögött rejlő fáradhatatlan innovációt ünnepli – a Nike rekordkísérlete a maraton 2 órás álomhatárának megdöntését célozta. A Breaking2 kísérlet első tesztfázisa során fogalmazódott meg a cipő gondolata, melynek vonalvezetését a Nike Zoom VaporFly 4% forradalmi kialakítású, szivacsos/lemezes középtalpa ihlette, és amely a Nike Running hagyományáról, a Breaking2 kísérletről, valamint az ezt halhatatlanná tenni akaró kutatókról és sportolókról is megemlékezik.