Széchenyi 2020

Magunkról
 
A sport egyensúly - test és lélek harmóniája.

Lehetőség önmagunk jobb megismerésére, határaink megtapasztalására és célok elérésére. Erősíti a testet és a lelket, kitartóbbá, magabiztosabbá válunk általa. Barátságokat épít és megmutatja számunkra, hogy a lehetetlen nem létezik! Az elhatározást döntés követi. Az első lépések mindig nehezek. De ha ott van mellettünk valaki, aki segít, az elindulás sokkal egyszerűbb!
A Söjtöry Sport csapata szakértelmével és tapasztalataival azon dolgozik, hogy családias légkörben, személyre szabott tanácsadással és minőségi árukészlettel vásárlóink számára a legjobb döntések meghozatalában legyen partner az út elején, és közben is.

Üzletünkben Saucony és Asics termékek - futócipők, futóruházat, kiegészítők - mellett olyan sportágak termékkínálatával is várjuk vásárlóinkat, mint a tenisz, darts, síelés.

Szolgáltatásaink közt szerepelnek:
  • Sí kölcsönzés
  • Sí és snowboard szerviz
  • Késélezés
  • Talpvizsgálat – felmérés és tanácsadás
  • SIDAS talpbetét készítés
  • Korcsolya élezés
  • Teniszütő húrozás
Lehetsz amatőr, profi, hobby vagy verseny sportoló, egy a fontos: a Te igényeid, elvárásaid alapján megtalálni számodra a megfelelő futócipőt, sportruházati terméket, vagy bármilyen más sport felszerelést.

A Söjtöry Sport - a mozgás világa - Savaria téri üzletében szeretettel vár minden sportbarátot!

SIDAS
 

A Sidasról

2015 egy igazán különleges év a Sidas számára, hiszen idén ünnepli 40. születésnapját! Hosszú utat jártak be 1975 óta, amikor a 3 síoktató – akiknek nevéhez a Sidas alapítása fűződik – elkészítette az első talpbetétet, mindössze egy tűzálló edény és egy párna felhasználásával! Az azóta eltelt 4 évtized számtalan mérföldköve után mára a világ minden táján ismert Sidas termékek – talpbetétek, papucsok, szandálok – egyértelműen bizonyítottak a mindennapok és a sport világában egyaránt.


A Sidas missziója

Komfortérzést és kényelmet nyújtani minden lábnak, bármely sportban és a mindennapokban egyaránt, minden láb számára. Úgy tervezünk, fejlesztünk, dolgozunk ki technológiákat és megoldásokat, hogy azok bármely láb számára megfelelőek legyenek. Minden fajta sporttevékenység és általános használat idejére is. Elégedett ügyfelek, sportolók, és a nagyközönség egyaránt jelen van abban a körben, mely a védelem, a komfortérzés és kényelem kombinációját élvezheti termékeink használata során.

A Sidas missziója ez: hozzájárulni ennek a célnak a megvalósításához, a láb specialistákkal karöltve.


A Söjtöry Sport és a Sidas talpbetétek

A futócipők és sportruházat, sporteszközök mellett szakértő segítséget nyújtunk a valóban kiváló minőségű Sidas talpbetétek egyedi kialakítású, valamint kész termékeinek megvásárlása során.

Tapasztalatunk, és vevőink visszajelzése is ezt támasztja alá - hogy az egyedi talpbetétek használatával már rövid idő alatt hatékony eredményeket érhetünk el, mind a komfortérzet, mind a sportteljesítmény terén.

A Sidas egyedi, hosszú évek tesztelési és fejlesztési folyamata mögött komoly szakmai tudás áll. Ezt a szakmaiságot és fejlődést visszük mi is munkánkba, amikor a leendő vásárlók számára a talp diagnosztikája során teljes körű információval és tanácsokkal szolgálunk. Munkatársunk folyamatos tanulással és képzésekkel frissíti gyakorlati tudását, melyet a hozzánk érkező érdeklődők számára szakszerűen, mindemellett közvetlen stílusban ad át.

Sidas Talpbetétek:

3D Talpbetétek: Előformázott talpbetétek amelyek nem formázhatóak! Főbb funkciók közé tartozik a személyre szabás és a tehermentesítés! Tökéletes illeszkedés érdekében nincs mást dolgunk mint pontosan méretre vágni és kaptafához igazítani!

Sidas + Talpbetétek: Előformázott talpbetétek amelyek hőtechnológiával valamelyest lábraformázhatóak, de formázás nélkül is használhatók!

Custom Fit Talpbetétek: Custom Fit betétek melegítős eljárás segítségével 100%-ban személyre szabhatjuk a talpbetéteket! Formázás nélkül nem hsználható, mindenképpen személyreszabást igényel!