Széchenyi 2020

Nike Air Zoom Pegasus 35

Hasonló termékek

Ajánló

Dinamikus párnázás

A Zoom Air párnázás ruganyos, dinamikus érzést ad. Elnyeli a leérkezés ütésének erejét, és energiává alakítja át a következő elrugaszkodáshoz. A láb teljes hosszán végignyúlik, így simább, természetesebb az átmenet a saroktól a lábujjakig, és prémium Cushlon szivacs foglalja magába a még jobb kényelemért és tartásért.

Kedvencekhez adom  

36 990,- Ft

Cikkszám: 942851-011
Sportág: Futás
Márka: Nike
Készleten van: igen

Megrendelés


EGYENLETES ÉS DINAMIKUS

 

Akár tapasztalt veterán vagy a futásban, akár kezdő, a Nike Air Zoom Pegasus 35 cipő minden futó számára megfelelő választás. Felsőrésze szellőző, hálós anyagból készült, kifelé hajló szegélye pedig kíméli az Achilles-ínt. A talprész párnázását most először teljes hosszúságú Zoom Air egységgel láttuk el, amely simábbá és természetesebbé teszi lépteidet.

  • A ferde sarok és a gumiból készült külső talp csíkja segít abban, hogy jó helyzetben foghass talajt, és sima legyen az átmenet
  • Magasabb gumirészek a cipő alján a tapadásért
  • Lejtés: 10 mm
  • Súly: 280 g (44-es férfi méret)

Biztos tartás

A hálós felsőrész úgy van kialakítva, hogy ott legyen rugalmas és nyújtson tartást, ahol a legnagyobb szükséged van rá. A párnázás így biztosan tartja a lábad, de nem korlátoz a mozgásban. A Flywire-szálak a cipőfűzővel együtt nagyobb tartást adnak.

 

Kényelmes érzet

A hátsó szegély úgy van kialakítva, hogy ne dörzsölődjön az Achilles-ínhoz. A sarokrész felépítése a Pegasus szintjét hozza, de egyáltalán nincs dörzsölődés.