Nike Dri-Fit Knit Top

Hasonló termékek

Ajánló

SPECIÁLIS SZELLŐZÉS, PUHA TAPINTÁS.


Szinte teljesen varratok nélküli dizájnnal készült a Nike Dri-FIT Knit rövid ujjú női futófelső, amely kivételesen gyengéden simul rád. A lazábban kötött részek jobb szellőzést biztosítanak a kellő pontokon, így a hűs, kényelmes viseletben kilométereken át összeszedett maradhatsz.

Kedvencekhez adom  

5 997,- Ft

Cikkszám: 833562-357
Sportág: Futás
Márka: Nike
Készleten van: igen

Megrendelés


Hűvös érzés

A mellkas és a hátrész teteje lazább, hálószerű kötéssel készül, hogy nagyobb szellőzésről gondoskodjon a bemelegedésre leginkább hajlamos területeken, így a hőmérsékleted éppen ideális lesz, amikor bemelegítesz és futásnak eredsz.


Tartós kényelem

Csupán ott találhatók varratok, ahol az ujjak a törzset fedő részhez csatlakoznak, így a felsőrész oldalai rendkívül simák, puhák és teljesen varratmentesek. Ez az első osztályú kialakítás kényeztető kényelmet nyújt a bőrnek a rajttól a célig.

 

Száraz viselet

A Dri-FIT technológia száraz és kényelmes viselet, mivel a bőrről az anyag felületére vezeti az izzadságot, ahonnan gyorsan elpárolog.


 

  • A fényvisszaverő díszítés jól láthatóvá tesz 
  • A raglánujjak természetes mozgást tesznek lehetővé
  • Anyag: egyszer és kétszer festett termékek: 61% poliészter/39% nejlon. Színezőanyagba mártással festett termékek: 50% poliészter/50% nejlon. Melírozott festésű termékek: 59% poliészter/41% nejlon.
  • Gépben mosható


A puha anyag a mellkasrészen és a háton hálószerű kialakítású, így nagyobb fokú szellőzést biztosít a legszükségesebb pontokon.