Széchenyi 2020

Blog

Te magad légy a sebesség

Az Endorphin Speed ​​2 maga természetes nyerő, most visszatért, és jobb, mint valaha. Az ultrakönnyű PWRRUN PB párnázással és a rugalmas de mégis merev nejlonlemezzel a talpában nyilvánvaló, hogy ez a cipő mindenre képes. A gyors sprintektől a hosszabb futásokig, az edzéstől a versenynapig, hogy készen áll-e az aszfalt szaggatására?! Ez nem is lehet kérdés!   

Elolvasom »

Megérkezett a világ egyik leggyorsabb cipője!

Tudni szeretnéd, miért a világ egyik leggyorsabb cipője a Saucony Endorphin Pro 2? Olvasd el a bejegyzésünket, és deríts fényt a titokra! 

Elolvasom »

Márovics Anna Vall de Boi-ban járt

Folyamatos-nem versenyszerű gyermek és kamaszkori sportolás után 4 éve kezdtem rendszeresen futni, illetve versenyezni, másfél éve leginkább a terepfutásra és ezen belül a hegymenetekre koncentrálok. 

Elolvasom »


Mert a láb mindig kéznél van

Lúdtalp, vagy bokasüllyedés? Sarokfájdalom vagy haránboltozati problémák? Ki tud nekem segíteni? Van megoldás a problémámra, vagy fájdalommal kell élnem tovább az életemet? Eztán sosem lesz boldog és önfeledt a mozgás? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre nagyon sokan keresik, kutatják manapság a megoldást. Van egy jó hírem, van segítség, és nem is akárki személyében. 

Elolvasom »